Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Puljak otkrio što je za njega nacionalna katastrofa

Ivica Puljak otkrio što je za njega nacionalna katastrofa

Rekao je da rješenje možda i nije tako komplicirano

Ivica Puljak je poručio da će se u Saboru zalagati za to da škole rade u jednoj smjeni. Evo što je objavio istaknuti član Pametnog:

- Otprilike pola škola u Hrvatskoj radi u dvije smjene, a neke čak u tri. Mislim da je to nacionalna katastrofa. Sve škole bi trebale biti u jednoj smjeni, sva djeca bi trebala imati topli obrok, a sve škole bi trebali imati dvorane. Za to ću se, zajedno s kolegama, boriti u Saboru i u to uložiti veliki dio svog vremena i energije. Oni koji me znaju mogu posvjedočiti da mi volje i energije ne nedostaje.

Rješenje možda i nije tako komplicirano: pretvorimo 21 županiju u 5 regija i spojimo 556 gradova i općina u stotinjak urbanih centara i tako ušteđene novce uložimo u škole. Naravno, može se diskutirati na koji je način najbolje uložiti ušteđene novce, te mogu li se škole graditi na neki drugi način. Ali cijela poanta je da se za ovo treba i vrijedi boriti.

Uz tekst je objavio i fotografiju Osnovne škole Žnjan - Pazdigrad, te dodao da je 'izgrađena zbog našeg dugogodišnjeg zalaganja'.

- Prave bitke uvijek uspiju - zaključio je.


Vaša reakcija na temu