Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot: N1 Jadranka Kosor odgovorila Vučiću, pročitajte što je napisala

Jadranka Kosor odgovorila Vučiću, pročitajte što je napisala

'Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever'

Jadranka Kosor odgovorila je na prozivke Vučićevih pristaša. Jučer je, podsjetimo, Vučić na presici upitan da komentira reakcije iz regije. U tom kontekstu posebno je spomenuta Jadranka Kosor, piše Index.

'Očekujem da vladajući Milorad Pupovac koji je stajao uz Vučića dok je taj uspoređivao Hrvatsku s Hitlerovom Njemačkom, osudi nasilje nad građankama i građanima u Beogradu. A da predsjednik HDZ-a pokrene postupak za isključivanje Vučićeve stranke iz EPP-a', napisala je Jadranka Kosor jučer ujutro na Twitteru.

Vučić je odgovorio na konferenciji.

'Nek oni rade svoj posao, nek uključuju i isključuju... Gadosti iz hrvatskih medija samo pokazuju zainteresiranost u napadima na našu zemlju. Postavite si pitanje zašto je tako', rekao je Vučić.

Jadranka Kosor se jutros opet oglasila na Twitteru.

'Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u EPP, a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever', napisala je Jadranka Kosor.

Vaša reakcija na temu