Foto: Screenshot: N1 Jadranka Kosor udarila po Kolindi Grabar Kitarović: 'Najveća Trumpova obožavateljica prešutjela je kako je i s kim upoznala Bidena'

Jadranka Kosor udarila po Kolindi Grabar Kitarović: 'Najveća Trumpova obožavateljica prešutjela je kako je i s kim upoznala Bidena'

'Prešutjela je to, naravno, i novinarka iako dobro zna tko je bio pozvan u White House'

Na gostovanje Kolinde Grabar Kitarović na Novoj TV, koja je tom prilikom prokomentirala inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, osvrnula se u zajedljivom stilu i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, piše tportal.

'Zaista je umjesno da najveća Trumpova obožavateljica u RH komentira dolazak predsjednika Bidena, a da pri tom prešućuje kako je i s kim imala priliku upoznati tada pp, a danas predsjednika SAD Joea Bidena u White House. Prešutjela je to, naravno, i novinarka iako dobro zna tko je bio pozvan u White House', napisala je Jadranka Kosor na Twitteru komentirajući gostovanje bivše predsjednice.

Kosor je aludirala na situaciju tijekom njezinog kratkog premijerskog mandata, kad se 25. svibnja 2010. u Bijeloj kući susrela s Bidenom, tada potpredsjednikom SAD-a. Kolinda Grabar Kitarović tada je bila veleposlanica Hrvatske u Washingtonu.

'Nakon sastanka imala sam osjećaj kao da se poznajemo dugi niz godina. Rekao mi je tada jednu rečenicu koju i danas često ponavljam. Dugo mi je držao ruku i rekao 'ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba', prisjetila se Kosor susreta s Joe Bidenom za Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(86414, "");
Pregledaj komentare