JAVILA SE KARMEN BRKIĆ: Prekinite sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj!

JAVILA SE KARMEN BRKIĆ: Prekinite sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj!

Priopćenje za medije uputila je nakon što se doznalo da su joj bivšeg supruga Milijana istraživali jer je presretao njezine e-mailove

Nakon što se doznalo da je zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić ispitan u svojstvu osumnjičenika jer je presretao e-mailove svoje bivše supruge, koristeći usluge bivšeg informatičara MUP-a Franje Varge osumnjičenog u aferi SMS, priopćenje za javnost uputila je i Karmen Brkić.

- Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu - poručila je bivša Brkićeva supruga preko odvjetnice.

Dodala je i kako je svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga i da je nemali broj puta svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na njezinog bivšeg supruga.

- No, ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti. Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj - zaključila je Karmen Brkić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(44072, "");
Pregledaj komentare