Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/N1 Jelenić: Imponiralo mi je kad sam dobio poziv da se priključim masonima

Jelenić: Imponiralo mi je kad sam dobio poziv da se priključim masonima

Rekao je i da ne razmišlja o ostavci

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić u razgovoru za N1 Televiziju kazao je kako ne razmišlja o ostavci.

- Ne razmišljam ni o čemu samo da ovaj predmet u mjeri u kojoj ja mogu utjecati na to završi zakonito. Uostalom sve će biti jasno ako dođe do suda - rekao je Jelenić.

Otkrio je da je razgovarao s ministrom pravosuđa Bošnjakovićem

- Razgovarali smo, nebitno o čemu smo razgovarali - rekao je, a na pitanje očekuje li smjenu je odgovorio: 'Vidjet ćemo'.

Kazao je i kako je Nikica Gabrić bio žrtva te da je kontaktirao i njega i općinskog državnog odvjetnika i tražio da se neke stvari riješe drugačije. 

- Je li on imao neka saznanja ili ne - ne znam... U svakom slučaju kontaktirao je nas misleći valjda da može utjecati na istragu - rekao je.

Komentirajući snimke koje je Gabrić spominjao, Jelenić je rekao da ne zna što je na njima te da se ne boji snimaka, a odgovorio je i na pitanje zašto je uopće ušao u masone.

- Moj prijatelj me je pitao.. S obzirom na to da samo ugledni ljudi mogu postati članovi masona, imponiralo mi je da je netko prepoznao moj rad, moju stručnost... Nije mi palo na pamet da bi se mogla propitkivati moja vjerodostojnost jer se radi o zakonitoj udruzi koja se bavi zakonitim radom u Republici Hrvatskoj - rekao je Jelenić.

Vaša reakcija na temu