Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEZIVO: 55-godišnjak se danima nakon smrti 'raspadao' u kući, smrad se širio ulicom, nitko se nije zapitao što je s njim

JEZIVO: 55-godišnjak se danima nakon smrti 'raspadao' u kući, smrad se širio ulicom, nitko se nije zapitao što je s njim

U kući se 'nakotilo' toliko muha da su ulazile u električne utičnice i izazvale kratki spoj

Nakon što se iz kuće 55-godišnjeg Z.B. u Gajevoj ulici u mjestu Turopolje osjetio neugodan miris, stanovnici te mirne ulice alarmirali su policiju. Nije dugo trebalo da se na mjestu događaja pojave kriminalisti i Hitna pomoć koja je mogla konstatirati samo smrt, piše Jutarnji list.

Prizor koji su zatekli nije bio nimalo ugodan, a kuću su preplavile muhe.

Iz PU zagrebačke kažu da su u subotu oko 20.30 sati u kući u Ulici Ljudevita Gaja pronašli tijelo zasad nepoznate muške osobe i koje je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obdukcijom utvrdio identitet, ali i točan uzrok smrti.

Susjedi Gajeve s kojima smo pričali ne skrivaju tugu i šok.

- Tijekom jučerašnjeg jutra počelo je jako smrditi. Neopisivi smrad je izlazio iz njegove kuće pa smo zvali policiju koja je vrlo brzo došla. Susjed je bio pokriven poplunom na krevetu. Bio je napuhnut do neprepoznatljivosti. Muhe su bile posvuda, a u kući je čak došlo do strujnog kuršlusa jer su muhe ušle i u utičnice i valjda izazvale kratki spoj. Policijski očevid je trajao do kasno sinoć, susjeda su odnijeli na patologiju, a iz kuće i dalje jednako smrdi i danas. Rečeno nam je da će se obaviti deratizacija, ali kada i tko? Rizik od zaraze je velik, a susjedove mačke koje inače znam hraniti, šetaju nam po dvorištu - kaže nam pod vidnim šokom jedna susjeda.

Drugi susjed se prisjeća da je Čamazov, kako su ga zvali u susjedstvu, bio u najboljim godinama, ali da ga je alkohol od kojeg se nije odvajao desetljećima, dotukao.

- Zadnji puta sam ga vidio negdje početkom tjedna na biciklu. Gurao je stvari i mahnuo mi. Svakodnevno je odlazio u Veliku Goricu gdje mu, inače, živi brat i gdje u jednoj udruzi posjećuje svoje bivše suborce iz rata. Živio je sam. Njegova družica je umrla prije neke dvije, tri godine od raka. Bila je teško bolesna.

I to ga je toliko dodatno shrvalo da mu je alkohol postao nažalost životni suputnik. Kad bolje razmislim, upravo je alkohol taj koji mu je uništio život pa je i u zatvoru bio. Majka je s njim prošla kalvariju. Kad mu jednom nije htjela dati novac za pijančevanje, zatvorio ju je bio u škrinju - zaključuje susjed pokojnog muškarca.

Vaša reakcija na temu