Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEZIVO Otac ubojica prije nego je golim rukama zadavio troje vlastite djece, ostavio poruku na Facebooku

JEZIVO Otac ubojica prije nego je golim rukama zadavio troje vlastite djece, ostavio poruku na Facebooku

Smetao mu je loš odnos njegove bivše supruge prema novoj ljubavnici

'Zbogom svima! Otići ću, budući da više ne mogu. Ljubav mog života, M.D., ostavila me jer je moja bivša supruga D.K. bila jako loša prema njoj i zbog toga što nemam novca. Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože V. P., Z. K. i D.V. nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive.

Samo su mi moji najbolji prijatelji M. i R. i brat H. pomogli koliko su mogli.

Ali sada sam na kraju! Dakle, zbogom'.

Napisao je to Austrijanac H.K. prije nego je u zagrebački stan svoje bivše supruge otišao golim rukama zadaviti svoje troje malodobne djece, blizance, sedmogodišnje dječaka i djevojčicu, te četverogodišnjaka. Potom se pokušao otrovati, bezuspješno. Prevezen je u bolnicu.

Upravo je zbog ovog status alarmirana policija koja je naišla na stravičan prizor.


Službeno priopćenje poslala je i policija.

'Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku', priopćili su.

Vaša reakcija na temu