Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Jučer poginuo mladi motociklist, prije 12 godina u prometu je stradao njegov brat

Jučer poginuo mladi motociklist, prije 12 godina u prometu je stradao njegov brat

Oglasio se shrvan otac

Jučer je oko 14.50 u prometnoj nesreći između mjesta Krkanec i Tužno poginuo 32-godišnji motociklist, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

'Muškarac je upravljao motociklom i sletio s kolnika te je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuo. Na mjestu događaja u tijeku je očevid', stoji u priopćenju.

Stradali motociklist je Marko Hleb. Prije 12 godina - u srpnju 2011. - u prometnoj nesreći život je izgubio i njegov brat Goran, piše Index

Na društvenim mrežama oglasio se shrvan otac Branko.

'Bože. znam da uzimaš k sebi anđele, al' meni si danas uzeo i drugog sina, mog Marka... Sa samo 32 godine. Zašto, Bože?', objavio je. 

Vaša reakcija na temu