Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Juričan predao 13.000 potpisa DIP-u

Juričan predao 13.000 potpisa DIP-u

Zasad se ipak ne zove Milan Bandić

Nezavisni predsjednički kandidat, redatelj Dario Juričan predao je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP)  kandidaturu s 13 tisuća potpisa potpore te istaknuo da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić njegov jedini protukandidat.

- Donio sam malo korupcije u sabor - kazao je Juričan novinarima te izrazio nadu da će DIP u četvrtak objaviti njegovo ime među pravovaljanima kandidaturama.

U kandidaturu je pokušao ići s imenom Milan Bandić, ali mu to prvotno nije dopušteno, pa potom jest, ali je bilo prekasno da pod tim imenom prikuplja potpise.

- Čekat ćemo četvrtak da se objavi s kojim mojim imenom DIP raspolaže, nakon toga ćemo u petak imati konferenciju za medije i više informirati o tome s kojim imenom idem na izbore - najavio je Juričan. Dodao je da je zadnjom presudom Upravnog suda sutkinja rekla kako su se institucije urotile da ga onemoguće da ide na izbore s imenom Milan Bandić, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu