Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Karamarko osnovao novu tvrtku, evo čime će se baviti i tko su mu partneri

Karamarko osnovao novu tvrtku, evo čime će se baviti i tko su mu partneri

'Zaželio se realnog poslovanja'

Bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko osnovao je tvrtku sa sjedištem u zagrebačkoj Dubravi, koja će se baviti proizvodnjom električne energije. Tvrtka je osnovana s 20 tisuća kuna pod nazivom Diamond Technology.

Karamarko ima i tri partnera: Anu Rubelj Gregurić, kći Ivana Rubelja, nekadašnjeg kralja ćevapa, zatim Igora Tripkovića, bivšeg čelnika Brodarskog Instituta kojeg je smijenila Vlada Andreja Plenkovića u svibnju prošle godine, te Josipa Vidovića, bivšeg tajnika Odbora za branitelje HDZ-a.

Direktor tvrtke bit će Tripković, a potvrdio je kako je Karamarko jedan od partnera.

'Da, Karamarko se zaželio realnog poslovanja i nadam se da je politika za njega 'passe' priča', rekao je kratko Tripković za Index.

Kazao je kako će se baviti zelenom energijom.

'Za mjesec do dva bit će sve definirano, no bavit ćemo se obnovljivim izvorima energije. To je za sada to', komentirao je Tripković.

Vaša reakcija na temu