Katarina Peović pozvala Škoru na sučeljavanje

Katarina Peović pozvala Škoru na sučeljavanje

Peović se upitala bi li se Škoro usudio debatirati s nekim tko bi mu postavio neugodna pitanja

Katarina Peović iz Radničke fronte pozvala je u ponedjeljak predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru na predizborno sučeljavanje.

- Ni meni ni Radničkoj fronti nije na pameti zgražati se nad njegovim nacionalizmom i netolerantnim politikama, već upozoravati na to što stoji iza tih politika, a to je sasvim jasan privatni interes bogatih skupina koje se povezuju sa Škorom - rekla je nositeljica liste lijevo zelene koalicije (Možemo!, Zagreb je naš!, Nove ljevice, Za grad, Radnička fronta i ORaH) u 8. izbornoj jedinici 

Rekla je da Škoro neugodna pitanja ne može očekivati od Davora Bernardića i Andreja Plenkovića, a upitala se bi li se usudio debatirati s nekim tko bi mu postavio takva pitanja.

- Iza Škore stoji cijela ergela Pevexovih menadžera, njega se povezuje s tajkunima i milijunašima koje su povezane s ruskim lobističkim plinskim skupinama - rekla je Peović. 

Dodala je da je Škoro 'domoljub koji Hrvatsku itekako košta', navevši da je tvrtka Omega Software, u kojoj je čelnik Domovinskog pokreta donedavno bio suvlasnik, imala ugovore s državom i Gradom Zagrebom.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66626, "");
Pregledaj komentare