Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Katarina Peović pozvala Škoru na sučeljavanje

Katarina Peović pozvala Škoru na sučeljavanje

Peović se upitala bi li se Škoro usudio debatirati s nekim tko bi mu postavio neugodna pitanja

Katarina Peović iz Radničke fronte pozvala je u ponedjeljak predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru na predizborno sučeljavanje.

- Ni meni ni Radničkoj fronti nije na pameti zgražati se nad njegovim nacionalizmom i netolerantnim politikama, već upozoravati na to što stoji iza tih politika, a to je sasvim jasan privatni interes bogatih skupina koje se povezuju sa Škorom - rekla je nositeljica liste lijevo zelene koalicije (Možemo!, Zagreb je naš!, Nove ljevice, Za grad, Radnička fronta i ORaH) u 8. izbornoj jedinici 

Rekla je da Škoro neugodna pitanja ne može očekivati od Davora Bernardića i Andreja Plenkovića, a upitala se bi li se usudio debatirati s nekim tko bi mu postavio takva pitanja.

- Iza Škore stoji cijela ergela Pevexovih menadžera, njega se povezuje s tajkunima i milijunašima koje su povezane s ruskim lobističkim plinskim skupinama - rekla je Peović. 

Dodala je da je Škoro 'domoljub koji Hrvatsku itekako košta', navevši da je tvrtka Omega Software, u kojoj je čelnik Domovinskog pokreta donedavno bio suvlasnik, imala ugovore s državom i Gradom Zagrebom.

Vaša reakcija na temu