Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP KAZNENO DJELO PRIJETNJE Policija prijavila muškarca koji je došao tražiti župana tvrdeći da ima bombu

KAZNENO DJELO PRIJETNJE Policija prijavila muškarca koji je došao tražiti župana tvrdeći da ima bombu

Predan je pritvorskom nadzorniku

Policija je objavila da je zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje prijavila muškarca koji je jučer upao u srednju Strukovnu školu u Sisku tvrdeći da ima bombu. Radi se, piše Index, o 34-godišnjem Siniši Šipušu

Policija je objavila kako ga se sumnjiči da je jučer oko 12 sati došao u Strukovnu školu Sisak u Ulicu Ivana Fistrovića, u kojoj se privremeno nalazi i Ured župana Sisačko-moslavačke županije, te zaprijetio zaposlenicima navevši da u džepu ima bombu.

Po dolasku policije učenici škole su evakuirani, a nakon sat vremena, uz uporabu sredstava prisile, muškarac je uhićen. Izvršenim pregledom kod muškarca nisu pronađena eksplozivna sredstva, navodi se u priopćenju.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda, kod osumnjičenog je izvršena pretraga doma i drugih prostorija kojom prilikom nisu pronađeni traženi predmeti, stoji u priopćenju policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, zaključuje se u priopćenju.

Vaša reakcija na temu