Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija: YouTube Kod Cresa u požaru broda poginuo čovjek, gorio auto u Lovranu: 'Događaji su povezani'

Kod Cresa u požaru broda poginuo čovjek, gorio auto u Lovranu: 'Događaji su povezani'

Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju

Danas oko 17:30 sati policija je zaprimila dojavu o požaru plovila u creskom arhipelagu. U požaru je smrtno stradala muška osoba nepoznatog identiteta, a plovilo je potonulo, piše Index.

Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i identiteta preminule osobe.

Također, oko 17 sati u Lovranu je došlo do požara parkiranog osobnog vozila. Policija za sada ova dva događaja dovodi u vezu, ali će se uzroci požara te sve relevantne činjenice i okolnosti utvrditi kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku, navodi se u priopćenju.

Prema pisanju medija, u Lovranu je u neposrednoj blizini stambenih zgrada gorjela Mazda pick-up, a u njoj se nalazio kanistar benzina i plinska boca. Zahvaljujući brzoj dojavi stanara i intervenciji vatrogasaca, požar je ugašen i otklonjena je opasnost za okolne zgrade.

Vaša reakcija na temu