Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HTV KOLAKUŠIĆ O NAPUŠTANJU Naša suradnja prestala je završetkom izbora

KOLAKUŠIĆ O NAPUŠTANJU Naša suradnja prestala je završetkom izbora

Priopćenje je objavljeno na stranicama predsjedničkog kandidata

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić reagirao je na navode da su ga napustili bliski suradnici, odnosno troje članova s njegove liste za Europski parlament: Katarina Jukić iz Pule, Marijan Botić iz Zadra i Milan Puharić iz Zagreba. 

Oni su osnovali nezavisni Antikorupcijski pokret, a kazali su da s Kolakušićem mjesecima nisu bili u kontaktu. 

- Povodom medijskih natpisa o odlasku bliskih suradnika Mislava Kolakušića ističemo da se radi o vanjskim suradnicima koji su kao neovisni građanski i politički aktivisti sudjelovali na građanskoj listi za izbore za Europski parlament i s kojima je suradnja završila završetkom izbora, odnosno prije više od šest mjeseci, što i sami ističu u svom istupu - stoji na stranici Mislava Kolakušića.

Vaša reakcija na temu