Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koliko mogu zaraditi ako iznajmljujem malo skladište?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Koliko mogu zaraditi ako iznajmljujem malo skladište?

Novi izvor pasivnog prihoda za mala poduzeća. Otvara se nova prilika za tvrtke s viškom skladišnog prostora

Posljednjih godina govori se uglavnom o nedostatku skladišnih kapaciteta, na što je značajno utjecala korona kriza. Iako je riječ o problemu velikih razmjera, njegovo se rješenje, nažalost, još uvijek promatra prilično usko.

Tvrtke kojima je potreban dodatni skladišni prostor najčešće se obraćaju većim špediterskim tvrtkama. Veliki špediteri imaju prazan prostor, ali su često površni, ne reagiraju na vrijeme i poprilično su skupi. Zbog toga mnogi ne mogu naći rješenje za skladištenje svoje robe.

Je li stvarno tako?

Mladi slovenski startup StoringCargo pokazuje primjerom da za problem skladištenja postoji inovativno te bolje rješenje. Platforma povezuje one koji traže jednostavno skladištenje i pružatelje usluga skladištenja - što je povoljnije za oboje.

Tako stvaraju jedinstvenu poslovnu priliku za sve tvrtke koje posjeduju vlastito neiskorišteno skladište. Putem platforme mogu postati pružatelji usluga skladištenja i svoj prazan prostor pretvoriti u prihod.

Iznajmljivanje skladišta sa StoringCargom 

Svatko tko ima prostor i viličar može postati pružatelj usluga skladištenja na platformi StoringCargo. Uglavnom se radi o tvrtkama čija primarna djelatnost nije skladištenje . No, iznajmljivanjem neiskorištenog prostora mogu pokriti troškove poslovanja, što predstavlja dodatni izvor prihoda.

Najam skladišta vrlo je jednostavan i prije svega besplatan. Naime, platforma omogućuje objavu skladišta bez mjesečnih pretplata i dodatnih troškova - za razliku od konkurencije kod koje se to, naravno, mora platiti.

Dakle, tvrtka se samo registrira, a StoringCargo se pobrine da mušterije dođu k njoj.

Usluge skladištenja vrši tvrtka

Iskorištavanjem praznog prostora tvrtka koja iznajmljuje skladište  zarađuje pružanjem usluga skladištenja.

Sama manipulacija (istovar i utovar) i ostali procesi unutar skladišta su dakle u rukama najmodavca. To mu omogućuje kontrolu skladišta i robe u njemu.

Također, tvrtka sama odlučuje koju će rezervaciju prihvatiti, a koju ne. Na to utječu npr. vrsta robe, popunjenost skladišta, ali i vrijeme koje poduzeće ima na raspolaganju.

Dakle, koliko mogu zaraditi ako iznajmljujem malo skladište? 

To je također jedna od stvari u kojoj tvrtka ima odriješene ruke. StoringCargo omogućuje svakoj tvrtki da izradi vlastiti cjenik i tako odredi koliko želi zaraditi iznajmljivanjem svog skladišta.

Cjenik se sastoji od tri osnovne stavke - utovar, istovar te skladištenje robe. Osim ovih, tvrtka može ponuditi dodatne usluge, poput prepakiranja robe ili transporta, s kojima može stvoriti konkurentsku prednost.

Ako vam se i dalje javlja pitanje trebam li iznajmiti manje skladište? Reći ćemo vam samo ovo:

Platformu mjesečno posjećuje više od 600 korisnika koji traže dodatne skladišne kapacitete diljem Hrvatske. Vjerujemo da im možete pomoći.

Skladištenje nikad nije bilo jednostavnije i brže.

StoringCargo.

Vaša reakcija na temu