Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Kolinda objavila emotivnu poruku kćeri: 'Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj!'

Kolinda objavila emotivnu poruku kćeri: 'Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj!'

Hrvatska te čeka raširenih krila, dodala je predsjednica

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je objavila post posvećen svojoj kćeri Katarini.

- Mama, Hrvatska nije nikakva potkova ni perec! Hrvatska je sokol raširenih krila! - prisjetila se predsjednica što je kazala njezina kćer u razgovoru u Bijeloj kući 2008. kada je Kolinda Grabar-Kitarović postala veleposlanica RH u SAD-u. 

Katarina Kitarović tada je imala sedam godina, a od ove godine je postala studentica na Harvardu.

- Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata - napisala je predsjednica.

Njezina objava prikupila je brojne lajkove i komentare, a jedna pratiteljica je napisala: 'Kao majka i studentica čestitam. Istovremeno, kao odgojno obrazovni djelatnik i kao građanka Lijepe naše se pitam - zašto djeca visokih dužnosnika ne studiraju na našim fakultetima?'

Vaša reakcija na temu