Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Korona ponovno u domu za stare i nemoćne

Korona ponovno u domu za stare i nemoćne

Zaražena štićenica

Iz Stožera civilne zaštite Istarske županije javljaju da je tijekom protekla 24 sata, uzorkovanjem na terenu i u Općoj bolnici Pula, uzeto je 168 uzoraka briseva. Ispitivanjem u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, potvrđeno je 4 pozitivnih.   

Kod 2 osobe radi se o kontaktu s već pozitivnom osobom.

Za jednu osobu je obrada u tijeku.

U četvrtom slučaju radi se o štićenici Doma za starije i nemoćne osobe 'Atilio Gamboc', Umag, donosi Glas Istre.

Prilikom pregleda na OHBP Opće bolnice Pula zbog osnovnih zdravstvenih tegoba, ustanovljena je i povećana temperatura te je postavljena moguća sumnja na COVID-19, uzet je uzorak brisa, koji je analizom potvrđen kao pozitivan. 

U tijeku je epidemiološka obrada, izvid i uzimanje uzoraka, poduzimanje protuepidemijskih mjera u Domu za starije i nemoćne osobe 'Atilio Gamboc' u Umagu.

Vaša reakcija na temu