Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Korona ponovno ušla u zatvorski sustav

Korona ponovno ušla u zatvorski sustav

Zaražen muškarac priveden u istražni zatvor radi prekršaja

Prema prvim informacijama potvrđen je pozitivan nalaz na COVID 19 kod muškog kažnjenika koji je priveden u požeški Istražni zatvor radi prekršajnog postupka, donosi Požega.eu.

Kako doznajemo prvo testiranje kažnjenika bilo negativno. Nakon nekoliko dana zbog pojave određenih simptoma testiranje je ponovljeno koje se pokazalo pozitivnim.

Za sada nema informacija da je netko od pravosudnih policajaca i drugog osoblja, koji su bili u bliskom kontaktu, zaraženi koronavirusom. Doznajemo da se radi o 10 pravosudnih policajaca i dvije osobe medicinske sestre. Svi su oni upućeni u 14-odnevnu samoizolaciju nakon koje će biti testirani te ako se testovi pokažu negativni biti će vraćeni na svoja radna mjesta.

Vaša reakcija na temu