Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KORONA U VUKOVARSKOJ BOLNICI Sve sestre s ginekologije su u samoizolaciji

KORONA U VUKOVARSKOJ BOLNICI Sve sestre s ginekologije su u samoizolaciji

Zamjenjuju ih kolegice s drugih odjela

Koronavirus ušao je u vukovarsku bolnicu, a u izolaciji su sve medicinske sestre s ginekologije. U samoizolaciji je 37 zaposlenika, medicinskog osoblja vukovarske bolnice, a dvije sestre zaražene su Covidom-19. Informaciju o zaraženim medicinskim sestrama je Telegramu potvrdila dr. Vesna Bosanac, ravnateljica Nacionalne memorijalne bolnice u Vukovaru, rekavši kako bolnica, unatoč problemima, radi posve normalno.

Bosanac je dodala da nitko od 37 zaposlenika u samoizolaciji nije pozitivan na Covid-19, no da su, predostrožnosti radi, ostali kod kuće.

U ponedjeljak je iz Vukovarske bolnice priopćeno kao je došlo do 'reorganizacije' pojedinih odjela, te da medicinskih sestara ima dovoljno.

No, veliki je problem na Odjelu ginekologije, gdje su sve medicinske sestre, zbog jedne oboljele, poslane u samoizolaciju, pa ih zamjenjuju kolegice s drugih odjela, piše N1.

Vaša reakcija na temu