Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kujundžić na Pagu ima dva apartmana koja nije prijavio

Kujundžić na Pagu ima dva apartmana koja nije prijavio

Prema imovinskoj kartici, vrijednost apartmana u Novalji je 750 tisuća kuna

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u imovinsku je karticu 'zaboravio' upisati barem 83 kvadrata koja, prema podacima iz zemljišnih knjiga, ima u Novalji na Pagu, javlja Index. 

Po imovinskoj kartici imaju 50 kvadrata u apartmanu. Imovinska kartica kaže da je ministar, odnosno njegova supruga, vlasnik apartmana od 50 metara četvornih u Novalji, no prema podacima iz zemljišnih knjiga, ministar u Novalji ima dva apartmana: jedan površine 38,99 metara četvornih i drugi od 37,67 kvadrata, a on je opterećen založnim pravom u korist Privredne banke Zagreb za kredit od 50 tisuća eura, piše Index.

Uz to, raspolaže i sa stepenicama, nekoliko prostorija i balkonom površine 28,73 kvadrata, potkrovljem od 27,98 kvadrata, a s Tatjanom i Anom Kujundžić dijeli vlasništvo nad stubištem neupisane kvadrature. Sve skupa 133,37 kvadrata. Mještani Novalje svjedoče da Kujundžić dio svakog ljeta provede tamo, a i sam je ministar govorio da je suprugina građevinska tvrtka gradila apartmane u Novalji. No, otkud ovaj nesrazmjer između kvadrata upisanih u imovinsku karticu i onoga što je navedeno u zemljišnim knjigama? Ministar zdravstva zasad nije odgovorio na pitanja Indexa.

Prema imovinskoj kartici, vrijednost apartmana u Novalji je 750 tisuća kuna. Je li apartman koji je prijavio u imovinskoj kartici na drugoj lokaciji ili je kvadraturu dva apartmana umanjio i prikazao kao jedan, nije poznato.

Vaša reakcija na temu