Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kupci POS-ovih stanova dočekali HDZ-ovog šefa APN-a, zatražili povrat novca

Kupci POS-ovih stanova dočekali HDZ-ovog šefa APN-a, zatražili povrat novca

Burno na sastanku s predstavnicima APN-a

Buran sastanak kupaca POS-ovih stanova s predstavnicima APN-a održan je danas u gradskoj vijećnici u Biogradu na moru, javlja BNM portal. 

Svih 30 kupaca, od kojih mnogi kredit za nepostojeći stan plaćaju već godinu dana, izrazili su nezadovoljstvo. Naime, stanovi su trebali biti useljivi u lipnju ove godine, no nakon što je vlasnik tvrtke koja je bila izvođač radova preminuo, radovi su stali, raskinut je ugovor te je budućnost tih stanova u najmanju ruku neizvjesna. 

Unatoč prvotnoj reakciji kupaca koji su od v.d. direktora APN-a Krešimira Žunića zatražili povrat svojih novaca i učešća, odlučili su ipak pričekati još mjesec dana. 

Određen je datum novog javnog savjetovanja, 06.02. 2020., nakon čega ide nova javna nabava, no ne bude li sreće s novim izvođačem radova, svi kupci zatražit će povrat svojih sredstava i time će priča o POS-ovim stanovima biti završena. 

Ogorčeni kupci tako su unatoč predugom čekanju, odlučili APN-a dati još jednu šansu i pričekati do sredine ožujka do kada će se, bar tako tvrde iz APN-a, znati na čemu su, a ako se situacija ne riješi u njihovu korist najavljuju zajedničku tužbu protiv države, javlja BNM portal.

Gradonačelnik Ivan Knez poručio je okupljenima kako će Grad, ukoliko bude potrebno, pomoći s još 2 milijuna kuna kako bi ovaj projekt ipak zaživio. 

Grad Biograd na Moru je dao besplatno zemljište te obećao uređenje infrastrukture u iznosu od 4,5 milijuna kuna te su voljni s dodatnih 2,5 milijuna sudjelovati u pokrivanju troškova izgradnje POS-ovih stanova.

Vaša reakcija na temu