Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kuščević postaje član Odbora za zakonodavstvo

Kuščević postaje član Odbora za zakonodavstvo

Odluke treba potvrditi Sabor

Nakon rekonstrukcije Vlade i povratka nekih ministra u zastupničke klupe, te odlaska nekih zastupnika u izvršnu vlast, Saborski Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove je odobrio promjene u sastavima saborskih radnih tijela.

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević, koji se vratio u Sabor i kojemu je na zahtjev DORH-a ukinut imunitet postaje član Odbora za zakonodavstvo, a bivši ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić imenovan je voditeljem Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe, te članom Odbora za poljoprivredu. 

Vesnu Bedeković, koja je postala ministrica za demografiju na mjestu predsjednice Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu, zamijenit će Irena Vuksanović Petrijevčanin (HDZ).

Saborski Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove danas je poslao pismo klubovima zastupnika sa zahtjevom da mu do 15. listopada predlože kandidate za viceguvernera Hrvatske narodne banke (HNB) s obzirom na to da 25. listopada istječe šestogodišnji mandat Nevenu Barbaroši.

Odluke Odbora treba potvrditi Sabor.

Vaša reakcija na temu