Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot RTL Liječnik koji je zaprimio Prebega otkrio njegovo stanje

Liječnik koji je zaprimio Prebega otkrio njegovo stanje

'Ozlijeđen je, prestrašen je, ali sretan što je živ'

Vjekoslav Prebeg, koji se danas vratio u Hrvatsku nakon što je više od pet mjeseci proveo u ruskom zarobljeništvu, primljen je KB Dubrava gdje će danas biti i pregledan.

Novinarima se ispred te bolnice obratio liječnik Toni Kolak, koji je objasnio daljnje medicinsko postupanje prema Prebegu, javlja RTL.

'Gospodin Prebeg je primljen u fizički prilično dobrom stanju, a njegovo psihičko stanje će procijeniti psihijatar. Obaviti ćemo uobičajenu proceduru. Ima ozlijede desnog ramena, vidljiv je ožiljak na mjestu ulaska projektila te devijaciju nosa. Primiti ćemo ga na jedan dan da nam ništa ne promakne. Mislim da ćemo ga sutra pustiti iz bolnice', rekao je Kolak.

'Imao sam prilike u domovinskom ratu razgovarati s ljudima koji su prošli zarobljeništvo na drugoj strani. On otprilike tako izgleda, prestrašen je, ali mu je drago što je živ', kazao je.

Vaša reakcija na temu