Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / ilustracija LIJEPA PRIČA IZ DUBROVNIKA Vatrogasac tješio preplašenog dječaka, sutradan se vratio s poklonom

LIJEPA PRIČA IZ DUBROVNIKA Vatrogasac tješio preplašenog dječaka, sutradan se vratio s poklonom

Majka mu se javno zahvalila

Vatrogasci su vrijedi i požrtvovani, a dana rade na izmaku snaga zbog brojnih požara koji su izbili na jugu države. Požar kod Slanog izmorio je pripadnike vatrogasnih postrojbi, ali oni su pronašli trenutak za uveseliti dječaka čija je majka za Dubrovački dnevnik ispričala priču koju prenosimo u cijelosti.

'Živim u Belgiji, a na ljetovanju sam kod bake u Slanome. Sinoć nas je iznenadio požar, bili smo u prvim kućama do vatrene stihije i bilo nas je dosta strah. Imam troje male djece ( 11, 9 i 5 god. ). Vatrogasci su pokazali srčanost i hrabrost, a posebno nas je iznenadio mladi vatrogasac koji je tješio mog mlađeg sina.  Naši vatrogasci su još jednom pokazali da su heroji. Ali uz herojsko srce, a pokazali su i drugo, toplo, ljudsko, veliko srce tješeći i hrabreći malog Nou koji se na ljetovanju kod bake u našao u neposrednom kontaktu s vatrenom stihijom. Mladi vatrogasaca velikog srca danas je Nou ponovo posjetio i poklonio mu slikovnice i bojanke. Ova gesta potvrđuje da još ima nade za ovaj svijet. Ovaj mladi vatrogasac noćas je pokazao veliko srce. Hvala mladiću, hvala vatrogascima', poručila je Noina mama Christelle koja je ovim putem pohvalila vatrogasca Miša Tepšića.

Inače, požar kod Slanog je lokaliziran te ga vatrogasci druže pod kontrolom. Puno im je pomogla kiša koja je olakšala posao gašenja.

Vaša reakcija na temu