Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot MASONI NIKAD ČULI ZA NJEGA Monstruozni otac policiji u bolnici priznao kako je ubio djecu

MASONI NIKAD ČULI ZA NJEGA Monstruozni otac policiji u bolnici priznao kako je ubio djecu

Mališanima dao tablete, kada su se počeli buditi navodno ih davio golim rukama

Harald Kopitz, 56-godišnji Austrijanac sa zagrebačkom adresom policiji je priznao monstruozni zločin u luksuznom stanu na zagrebačkim Mlinovima, gdje je u noći s petka na subotu ubio svoje troje dječice - kćer i sina od sedam godina, te njihovog četverogodišnjeg brata.

Cilj mu je bio, kako je hladno otkrio policiji, djecu ubiti bezbolno, dajući im koktel smrtonosnih tableta, piše Večernji list. Tvrdi kako je djeci skuhao večeru i dao im tablete, a potom ih spremio na spavanje. Prema istražiteljskim teorijama, neke od žrtava su se počele buditi, pa ih je zadavio vlastitim rukama, ali taj dio monstruozni Kopitz policiji nije rekao.

Potom se, kako je ispričao policiji, i sam pokušao ubiti popivši koktel tableta u kombinaciji s alkoholom. Izgubio je svijest i pao na pod, gdje ga je pronašla policija, koju je pozvao njegov poznanik, nakon što je na Facebooku i Instagramu objavio oproštajni status.

'Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu. Ljubav mog života ostavila me jer je moja bivša žena bila jako loša prema njoj i nemam novaca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i pol nije me vratilo na posao, čak mi ni braća iz masonske lože nisu mogla pomoći, na kraju mi nisu ni odgovarali na pozive. Samo su mi prijatelji Manfred, Roland i brat Helmut pomogli koliko su mogli. Sada sam došao do kraja. Zato, zbogom', napisao je Harald Kopitz.

Jutarnji list kontaktirao je neke od osoba koje je Kopitz spomenuo u poruci, ali neki kažu da ga uopće ne poznaju, a neki dodaju da su samo čuli za to ime ali nisu ni u kakvim odnosima.

Veliki meštar masona u Hrvatskoj Nikica Gabrić također, pak, tvrdi da nikad nije čuo za njega. No drugi sugovornik Jutarnjeg koji se kreće u tim krugovima tvrdi da ga je znao viđati među masonima, ali ranijih godina.

Ubojici iz Mlinova za zločin koji je šokirao ne samo Hrvatsku, već i Europu, prijeti maksimalnih pedeset godina zatvora.

Vaša reakcija na temu