Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MASOVNA TUČNJAVA NA REBRU: Trojica predana pritvorskom nadzorniku, za dvojicom se traga

MASOVNA TUČNJAVA NA REBRU: Trojica predana pritvorskom nadzorniku, za dvojicom se traga

Sukob je izbio u nedjelju

Zbog tučnjave u nedjelju rano ujutro na hitnom prijemu KBC-a Rebro u kojoj je teško ozlijeđen 24-godišnjak, zagrebačka policija je pritvorskom nadzorniku privela tri osobe dok traga za još dvojicom muškaraca.

Utvrđeno je da su muškarci od 21, 20 i 26 godina teško ozlijedili 24-godišnjaka dok je 20-godišnjak osumnjičen da je počinio i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari također na štetu 24-godišnjaka, izvijestila je zagrebačka policija.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je zbog tih nedjelja kazneno prijavila još dvojicu muškaraca, 20-godišnjaka i 21-godišnjaka koji su trenutno nedostupni pa se za njima intenzivno traga. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljeno je više obavijesnih razgovora, a u utorak su uhićeni 21-godišnjak i 26-godišnjak.

Vaša reakcija na temu