Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Masovna tučnjava u Koprivnici: 'Izgledalo je kao u filmu. Bilo nas je strah'

Masovna tučnjava u Koprivnici: 'Izgledalo je kao u filmu. Bilo nas je strah'

Policija je uhitila 11 osoba

Na Florijanskom trgu u Koprivnici u srijedu, oko 17.40 sati, došlo je do fizičkog sukoba više osoba. Njih 11 je pod nadzorom policije, od kojih je troje ozlijeđeno. Policija provodi istragu.

'Došli su ovdje s dva ili tri automobila, nekolicina njih, izletjeli van, neki su držali palice. Najednom je nastala opća makljaža, svi su se mlatili, a ubrzo je stigla i policija. To je izgledalo kao u filmu. Bilo nas je strah izaći iz auta. Masovna tučnjava, strašno', ispričali su svjedoci za ePodravinu

Kažu i kako je sve počelo kada su trojica starih policijskih znanaca krenula istući nekoga u parku. 

'U njegovu su obrani stigli njegovi 'kompići' s palicama, a ubrzo za njima i policija. Sve je bilo puno policije i oni su na vrijeme zaustavili makljažu', ispričao je svjedok.

Kako u međuvremenu javlja policija, pod nadzorom je trenutno 11 osoba koji se dovode u vezu s navedenim događajem, od kojih su tri osobe lakše ozlijeđene. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Vaša reakcija na temu