Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić Milanović je nakon Knina imao ispunjen dan, evo gdje je bio i s kim se družio

Milanović je nakon Knina imao ispunjen dan, evo gdje je bio i s kim se družio

U inače prilično pustom selu nisu prošli nezamijećeni, posebno zbog jakog policijskog osiguranja

Predsjednik Zoran Milanović nakon Knina imao je ispunjen dan. 

Prvo je na ručku na jednom privatnom OPG-u u Raštanima okupio dio umirovljenih generala, ali i one aktivne - iz samog vrha Oružanih snaga. Za stolom su bili i čelni ljudi obavještajnog sustava (VSOA, SOA). Društvo se kasnije preselilo u selo Potravlje, kod bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića, doznaje Nova TV

Uzvanike su čuvale jake policijske snage. Mještani s kojima je razgovarala reporterka potvrdili su kako su predsjednikovi uzvanici došli u ranim poslijepodnevnim satima. U inače prilično pustom selu nisu prošli nezamijećeni, posebno zbog jakog policijskog osiguranja.

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković na proslavu Oluje došli su i otišli odvojeno. Došlo je tek do kratkog kurtoaznog susreta na kninskom trgu. Obojica su uputili oštre i jasne poruke prema Srbiji.

Nakon obljetnice Oluje premijer Plenković produžio je za Split, gdje se susreo sa slovačkim i češkim premijerom. 

Vaša reakcija na temu