Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Milanović Litre Goldsteinu: Od laži si živio, s lažima će te pokopati

Milanović Litre Goldsteinu: Od laži si živio, s lažima će te pokopati

Osvrnuo se na kritiku Jerusalem posta

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre danas se u objavi na društvenim mrežama osvrnuo na kritiku Jerusalem posta upućenoj Ivi Goldsteinu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'The Jerusalem Post je prije dva dana objavio tekst u kojem u potpunosti raskrinkava sve laži i obmane srpsko-jugoslavenskog medijskog prvoborca i modernog heroja jugonostalgičarskih udruga i političkih istomišljenika, Ive Goldsteina.

David Goldman u svom tekstu potvrdio je nekoliko teza koje smo imali prilike čuti u hrvatskom javnom prostoru zadnjih nekoliko godina, ali koje su baš svaki puta dočekane zgražanjem, čuđenjem ili 'otkazivanjem'.

Spominjao je redom napumpane astronomske brojke jugoslavenskih žrtava u Drugom svjetskom ratu i njihovu ideju vodilju da iznude ratnu odštetu od Njemačke, a da usputno i oskvrnu sve krivo popisane žrtve u JUSP Jasenovcu. Nije izostavio ni veliku ulogu Beograda u stvaranju mitomanije oko Jasenovca i niz uglednika koji desetljećima osporavaju astronomske brojke žrtava Jasenovca.

Neshvatljivo je da ovakvi lažovi imaju obraza sebe nazivati povjesničarima i indoktrinirati buduće hrvatske generacije kao redoviti profesori koji žive od plaće države koju svakom ukazanom prilikom provlače kroz blato novim izmišljotinama i mitovima o genocidnosti Hrvata.

Kako živite, tako ćete i završiti'.


Vaša reakcija na temu