Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić MILANOVIĆ O FINCIMA 'U šoku smo jer ih boli ona stvar za nas'

MILANOVIĆ O FINCIMA 'U šoku smo jer ih boli ona stvar za nas'

'Sad vidiš kako je, druže'

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na obilježavanju osnutka 2. gardijske brigade Gromovi u Petrinji. Ondje je naglasio kako ne odustaje od blokade Finske i Švedske u NATO dok se ne izmijeni izborni zakon u BiH.

- To je moja prisega - naglasio je.

Kazao je da je moralno porazno i tužno da se hrvatska Vlada 'priprema za izbore u Finskoj' te da je to 'intelektualno jedna od nižih točaka u novijoj hrvatskoj povijesti'.

- Moramo biti jedinstveni. Kada bismo ja i Andrej Plenković bili jedinstveni, shvatili bi nas istog trena ozbiljno i garantiram da bi problem bio riješen. Cijena je vrlo mala i Hrvatskoj se može ići u korist, ali kad si razjedinjen hvataju te u rendu, kako se kaže, ti si u sredini, oni se dodaju, to se zove i ševa u nekim dijelovima Hrvatske. To sam ne mogu - rekao je, prenosi Index.

Kazao je da ne zna zašto se Plenković i HDZ ponašaju tako. Rekao je da 'nema izbora nego boriti se za Hrvate u BiH'. 

Referirajući se na izjave finskog šefa diplomacije koji je rekao da su šokirani predsjednikovom retorikom, Milanović je prozvao Fince. 

- Dobro došao u klub. Mi smo u šoku već nekoliko godina od vaše ignorancije i bezobrazluka. Njegov državni tajnik to nije rekao kad je bio na sastanku s mojim suradnicima prije nekoliko dana. U šoku smo što ih već godinama boli neka stvar za nas. U šoku sam i zbog ponašanja Plenkovićeve Vlade i HDZ-a. Dobro došli u šokirane nacije. Sad vidiš kako je, druže - izjavio je Milanović.

Vaša reakcija na temu