Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MILANOVIĆ O JANDROKOVIĆU: Plenkoviću čuvaj se, taj ti radi već o glavi. Nespretan je, ali ti može nanijeti štetu

MILANOVIĆ O JANDROKOVIĆU: Plenkoviću čuvaj se, taj ti radi već o glavi. Nespretan je, ali ti može nanijeti štetu

Komentirao je njegovu jučerašnju izjavu u kojoj ga je nazvao klaunom

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović osvrnuo se u Splitu na jučerašnju izjavu predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića koji ga je nazvao klaunom.

- To je nastavak političke borbe. Ne znam koga hrvatska javnost doživljava klaunom, mene ili njega. Ja sam hrvatski predsjednik. Birali su me hrvatski ljudi, Splićanke, Splićani, a njega nisu nikad praktički i neće. Plenkoviću čuvaj se, taj ti radi već o glavi. Nespretan je, ali ti može nanijeti štetu. Gospodi iz vrha HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati. Tko laže, taj i krade - kazao je Milanović i dodao kako je Jandroković jučer opet lagao da je gospođa Đurđević, s kojom se on zaista ni u jednom aspektu profesionalnog digniteta ne može mjeriti, da je postupila protuzakonito. 

- To je laž. gospođa Đurđević nije prekršila nikakav zakon ni Ustav. Ona ni sad nije kandidat, već je zainteresirana. Vrhunski je kandidat. Kako je moguće da se od svih hrvatskih pravnika na javni poziv javi njih troje? U Splitu valjda ima 50 sudaca koji ispunjavaju kriterije. Ali im je jasna procedura da je predsjednik predlagatelj, a Sabor odlučuje - komentirao je Milanović.

Vaša reakcija na temu