Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ured predsjednika MILANOVIĆ U MADRIDU 'Nitko nije primijetio da nema dvorskih luda iz Vlade'

MILANOVIĆ U MADRIDU 'Nitko nije primijetio da nema dvorskih luda iz Vlade'

'Vrlo neodgovorno, amaterski'

Predsjednik Zoran Milanović održao je konferenciju za medije u Madridu, gdje sudjeluje na summitu NATO-a. Kritizirao je što u ondje nema nikoga iz Vlade.

'Srećom, nitko nije primijetio da nema tih dvorskih luda, ali ovdje treba netko biti na ovim sastancima, to ti je dužnost. Ne moraš biti u mom društvu, ali netko treba predstavljati Vladu. Tko će ići na njihove sastanke? Ambasador? A što ako ja kažem da ambasador treba meni? Vrlo neodgovorno, amaterski', rekao je, prenosi Index.

Kazao je kako Hrvatska mora učiniti sve da informacija, činjenice, argumenti budu dostupni svima. 

'I onda, ako vidimo da ne ide, reći dosta. Mi nikoga ne gazimo. Mora se igrati po pravilima. Danas smo čuli 50 puta - poredak temeljen na pravilima. To je lijepo za čuti, ali toga se teže pridržavati', dodao je.

Rekao je kako njihov posao nije samo da traže tuđu pažnju i razumijevanje, ali da se u nekim stvarima moraju poslužiti alatima, a među njima je i blokada. 

'Što je radila Turska? Uzela je Švedskoj dio identiteta. Vidjet ćemo kako će to završiti. To se zove pritisak, ne ucjena', nastavio je Milanović.

Vaša reakcija na temu