Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Večernji list MILINOVIĆ O USTAVNOM SUDU: Ne mogu vjerovati. Vraćaju nas u kaljužu

MILINOVIĆ O USTAVNOM SUDU: Ne mogu vjerovati. Vraćaju nas u kaljužu

'Prvi puta mi neugodno djela države za koju sam bio spreman, kao i mnogi, poginuti'

Na odluku Ustavnog suda o zabrani predsjedniku Zoranu Milanoviću da bude mandatar, i ako za to skupi saborsku većinu, dosta je žestoko reagirao bivši potpredsjednik Vlade RH i bivši HDZ-ovac dr. Darko Milinović, sada predsjednik regionalne stranke LiPO.

'Tko je to jači od bilo čijih 76? Nećete biti vlasnici mog glasa!

Završio danas operacije rekoh idem vidjeti na portalima ima li što novo? Kad ono udarna vijest. Mislim se, eto Plenki (čini se bliže tome nego drugi) složio većinu. Rekoh dobro je da što prije imamo vladu. Čitam dalje - Milanović kršio Ustav. Ok, to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti.

Čitam dalje - ne može biti mandatar, pa i to znamo. Što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako dade ostavku ne može biti mandatar!

Ne mogu vjerovati.

Kada se situacija smirila kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni evo Ustavnog suda. Ovakve odluke Ustavnog suda koji se stavljaju iznad Sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađosmo bar u zadnja 3 dana.

Ej, suci Ustavnog suda. Vi biste bili vlasnici svih glasova na ovim izborima bilo lijevih bilo desnih. Ne dam vam da odlučujete o mom glasu (glasao sam za desnicu). To je moje i ničije više, a pogotovo ne vaše. To je moj glas koji samo oni za koje sam glasao, a ne Ustavni sud, mogu zlorabiti i razočarati me, a nadam se da neće. Prvi puta mi neugodno djela države za koju sam bio spreman, kao i mnogi, poginuti.

Molim Boga da se probudim, da to sve sanjam. O Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila vlasnik naših glasova (i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih...) ne želim živjeti, sram me je.

Hej, prijatelji iz Domovinskog pokreta (i ostali) na ovo morate reagirati upravo radi domovine i onoga što predstavljate', poručio je Milinović putem Facebooka. 

Vaša reakcija na temu