Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ministar rada Josip Aladrović otkrio koliko će radnika dobiti naknadu od 4000 kuna

Ministar rada Josip Aladrović otkrio koliko će radnika dobiti naknadu od 4000 kuna

Cilj je da se do Uskrsa isplate sve naknade

'U ovom trenutku govorimo od 410.000 radnika koji su se prijavili kroz 69.000 poslodavaca. Govorimo o mjeri za ožujak. To je unutar naših projekcija, koje su govorile o brojci između 400 i 500 tisuća radnika. Očekujemo da ćemo se tu negdje i zadržati za mjesec ožujak', rekao je ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović  u Dnevniku Nove TV.

Ministar je dodao da je 80 posto zahtjeva za tom naknadom stiglo online putem, a rok za odgovor isplatu naknada za ožujak je do 15. travnja, kaže Aladrović.

'Nadam se da ćemo do tog roka to i učiniti', dodaje ministar Aladrović.

Prvi iznosi su već poslani poslodavcima.

'U ovom trenutku nešto više od 410 milijuna kuna, dakle oko 120 do 130 tisuća radnika je pokriveno s tim', ističe Aladrović.

Cilj je da se do Uskrsa isplate sve naknade, rekao je među ostalim ministar u Dnevniku Nove TV.

Vaša reakcija na temu