Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MHB RH Ilustracija MINISTARSTVO BRANITELJA: Identificirani posmrtni ostaci pet osoba iz Domovinskog rata

MINISTARSTVO BRANITELJA: Identificirani posmrtni ostaci pet osoba iz Domovinskog rata

Traga se za još 1.866 nestalih i smrtno stradalih

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, u petak je provedena završna identifikacija posmrtnih ostataka pet osoba, priopćeno je iz ministarstva.

- Na završnu identifikaciju pozvane su obitelji šest osoba čiji je preliminarni identitet utvrđen metodom analize DNA. Identifikaciji se odazvalo pet obitelji, koje su prihvatile nalaze identifikacije te su tako završno identificirani posmrtni ostaci pet osoba nestalih i smrtno stradalih tijekom Domovinskoga rata na području Ličko-senjske, Zadarske i Požeško-slavonske županije.

Nakon današnje identifikacije, Republika Hrvatska putem Ministarstva hrvatskih branitelja traga za još 1.866 nestalih i smrtno stradalih osoba u Domovinskom ratu za koje nije poznato mjesto ukopa, stoji u pripoćenju.

Vaša reakcija na temu