Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Miro Bulj: Ponosan sam što sam kao hrvatski vojnik, pripadnik 4. GBR HV sudjelovao u VRO 'Oluja

Miro Bulj: Ponosan sam što sam kao hrvatski vojnik, pripadnik 4. GBR HV sudjelovao u VRO 'Oluja

Čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Saborski zastupnik MOST-a, sinjski Miro Bulj, objavio je na svom Facebook profilu kako je ponosan što je hrvatski vojnik i čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja:

'Ponosan sam što sam kao hrvatski vojnik, pripadnik 4. GBR HV sudjelovao u VRO 'Oluja', kao i svim operacijama koje su prethodile toj kruni i završnom činu oslobađanja Domovine.

Oluja je besprijekorno čista, operativno i taktički vrhunski izvedena, jednom riječju VELIČANSTVENA.

Nikad neću zaboraviti te dane ponosa i slave i uspomene oslobođenja grada Knina od velikosrpskog agresora.

Hrvatsku smo oslobodili, ali je još uvijek nismo uredili. Taj posao nas još čeka i tu želim dati cijelog sebe kao što smo se moji suborci i ja dali cijeli onda kad je bilo najpotrebnije!

Hrvatskom narodu, suborcima, obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Fotografija s kninske tvrđave 1995 godine'


Vaša reakcija na temu