Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Miro Kovač: Ja sam kandidat za šefa HDZ-a

Miro Kovač: Ja sam kandidat za šefa HDZ-a

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava bit će kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a, a saborski zastupnik HDZ-a Davor Ivo Stier za potpredsjednika stranke

Članovi HDZ-a Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier su potvrdili svoje kandidature na predstojećim unutarstranačkim izborima na koje će izaći kao tim, pri čemu će se Miro Kovač kandidirati za predsjednika HDZ-a, prenosi Index. 

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava bit će kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a, a saborski zastupnik HDZ-a Davor Ivo Stier za potpredsjednika stranke, objavili su na konferenciji za novinare.

Na jučerašnjem sastanku Predsjedništva HDZ-a odlučeno je da će se izbori za predsjednika stranke, zamjenika i četiri potpredsjednika održati 15. ožujka. Vodstvo će biti birano izravno, po načelu jedna član, jedan glas, prenosi Index.

Miro Kovač je otkrio da je on kandidat za šefa stranke.

Rekao je da su se osjetili pozvanima nakon poraza na izborima.

- Nitko u HDZ-u nije preuzeo odgovornost - rekao je.

- Moramo vratiti HDZ na Tuđmanov kolosijek. Apsurdno je da se govori da birači nisu shvatili poruke - rekao je.

Nakon Kovača, riječ je uzeo Penava.

- Moram reći, nedvojbena je potpora Miru Kovaču za šefa HDZ-a i Stieru za mjesto potpredsjednika - rekao je Penava.

- Druga stvar koju moram reći, ispred funkcije čelnika Vukovara, poruka je Vukovarcima da kandidatura za ovo mjesto je na tragu i motivu nekoliko upita koje imam zadnjih dana, a tiču se određenja mog odlaska ili ostanka u Vukovaru. Želim otkloniti svaku pomisao da ću napustiti Vukovar - rekao je Penava.

Vaša reakcija na temu