Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MISTERIOZNA SMRT U REMETINCU Umro mladić koji je s obitelji napao liječnike i demolirao bolnicu na Jordanovcu

MISTERIOZNA SMRT U REMETINCU Umro mladić koji je s obitelji napao liječnike i demolirao bolnicu na Jordanovcu

Čekaju se nalazi obdukcije

Mirsad Šečić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnike i demoliranje bolnice na zagrebačkom Jordanovcu misteriozno je preminuo u zatvoru u Remetincu. Pozlilo mu je na Badnjak, nakon čega je u komi prevezen u bolnicu na Rebru gdje je prije dva dana preminuo. Imao je 27 godina. Uzrok smrti zasad je nepoznat, piše RTL.

- Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio natečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad - rekla je Rukija Beganović, Šečićeva majka.

Mirsad je u istražnom zatvoru završio zbog incidenta početkom prošle godine na Jordanovcu kad je zajedno s obitelji, nakon što mu je umro otac, vikao na dvojicu liječnika i prijetio im smrću pri čemu je razbio staklo na vratima.

- Je da su razbijali. Kćerka mi razbijala, ova od 12 godina. Sina su mi optužili da je doktora tukao - rekla je Beganović za RTL.

Obitelj sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tučnjava u kojoj je Mirsad stradao, a iz Ministarstva pravosuđa sve demantiraju i poručuju: 'Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija'.

Čekaju se nalazi obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

Vaša reakcija na temu