Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: N1 MOST-ov TROSKOT: Tražimo popuštanje mjera i otvaranje gospodarstva!

MOST-ov TROSKOT: Tražimo popuštanje mjera i otvaranje gospodarstva!

'Ako želimo zadržati ljude u Hrvatskoj, trebamo im omogućiti da rade i zarade za svoj život', poručuje

 Tražimo popuštanje mjera i otvaranje gospodarstva! Poručio je to putem Facebooka MOST-ov kandidat zazagrebačkog gradonačelnika, Zvonimir Troskot

'Borba s Covidom traje već više od godinu dana. Vlada je imala dovoljno vremena da se organizira i posloži sustav na način da bude fleksibilan i brz u reakciji. Velika Britanija od početka ima razrađen plan selektivnog, po regijama organiziranog popuštanja ili stezanja mjera. Takav pristup je potreban i nama. Jasni kriteriji, dobra organizacija i dosljedna briga o interesima Republike Hrvatske', kaže. 

Vrijeme je da se krene razmišljati i o našim sugrađanima, malim poduzetnicima koji zadnja dva mjeseca podnose iznimno težak period zatvaranja, a osim što sami žive od svoga rada, isplaćuju plaće za tisuće svojih zaposlenika, dodaje. 

'Ti poduzetnici, među kojima prednjače ugostitelji, vlasnici teretana i vlasnici u event industriji su na koljenima i mnogi od njih tvrde da neće moći izdržati još jedan mjesec. Njihove sudbine, kao i sudbine njihovih zaposlenika, neizvjesne su i hitno im treba omogućiti njihovo Ustavom zajamčeno pravo na rad, uz pridržavanje osnovnih epidemioloških mjera. Ako želimo zadržati ljude u Hrvatskoj, trebamo im omogućiti da rade i zarade za svoj život!

S obzirom na navedeno kao i na povoljan trend, pad broja hospitalizacija i pacijenata vrijeme je za popuštanje mjera i otvaranje gospodarstva te  jasno definirane i transparentne kriterije po kojima će se mjere uvoditi ili ukidati', zaključuje Troskot.

TRAŽIMO POPUŠTANJE MJERA I OTVARANJE GOSPODARSTVA! Borba s Covidom traje već više od godinu dana. Vlada je imala...

Objavljuje Zvonimir TroskotPonedjeljak, 25. siječnja 2021.
Vaša reakcija na temu