Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Mostovac Sladoljev predložio zagrebačkom gradonačeniku da zaposli Marijanu Puljak za cinkavanje neodgovornih građana

Mostovac Sladoljev predložio zagrebačkom gradonačeniku da zaposli Marijanu Puljak za cinkavanje neodgovornih građana

'Kupiti joj mali motorin i neka krstari ulicama. Svi će biti u strahu'

Marijana Puljak u jednom komentaru na Facebooku je napisala da je prijavila susjedu koja je kutije odložila izvan kontejnera za papir.

Time se nadovezala na raspravu o novom planu za rješavanje problema otpada u Zagrebu, a koji je zadnjih dana predstavila vlast na čelu s Tomislavom Tomaševićem.

Sad se javio Mostov gradski zastupnik Marko Sladoljev koji je rekao da bi bilo najbolje da Tomašević zaposli Puljak da cinka ljude.

'Neka Tomislav Tomašević zaposli Marijanu Puljak koja će cinkati Zagrepčane. Kupiti joj mali motorin i neka krstari ulicama Zagreba. Svi će biti u strahu jer s Marijanom se nije za igrati! Usput može cinkati i one koji ne nose ni masku te tako pridonijeti državnom proračunu. Sjetimo se osnovne škole i jesmo li voljeli one koji su nas stalno tužakali drugarici.

Sjedi Marijana, imaš 5 iz građanskog odgoja kod druga Tomaševića! Samo nemoj plakati kad te druga djeca budu zadirkivala', napisao je.


Vaša reakcija na temu