Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Možemo! zadovoljno izlaznim anketama

Možemo! zadovoljno izlaznim anketama

Obećajemo da parlament nakon ovog više neće biti isti - izjavila je Sandra Benčić

Po prvim rezultatima izlaznih anketa zeleno-lijevi saborski klub zastupnika, Zeleno-lijeva koalicija Možemo!, koju čine istoimena platforma, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad, uskoro bi mogli činiti Tomislav Tomašević, Sandra Benčić, Damir Bakić, Urša Raukar Gamulin (iz I. jedinice), Nataša Hlaban (iz III. jedinice), Danijela Dolenec (VI.), Rada Borić (VII.) te Katarina Peović (iz VIII.).

- Hvala svima koji su glasali za nas. Možemo obećati da parlament nakon ovog više neće biti isti - izjavila je Sandra Benčić iz koalicije, koja je na pitanje s kime bi mogli u koaliciju rekla da će o tome razgovarati sutra, ali i da još čekaju službene rezultate. 

Vaša reakcija na temu