Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Muškarcu koji je spasio dijete od napada psa izgrižene obe šake

Muškarcu koji je spasio dijete od napada psa izgrižene obe šake

Vlasnica psa nakon svega jednostavno odštetala

Muškarac, koji je jučer oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci obranio dijete od napada psa, operiran je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ima teške tjelesne ozljede obje šake i neizvjesno je prognozirati kako će teći njegov oporavak.

Podsjetimo, sve se dogodilo u subotu u Ulici Bernarda Vukasa kada je muškarac ugledao dijete koje napada pas. Zubima ga je držao za kapuljaču jakne. Žena, koja je stajala uz dijete, pokušavala je psa odvojiti od djeteta. Udarala ga je povodcem. Muškarac je skočio na psa, uhvatio ga rukama i odvojio životinju od djeteta. Dok ih je razdvajao, pas ga je nekoliko puta ugrizao za ruke.

Žena se s psom i djetetom nakon toga udaljila, a muškarac je završio u KB Dubrava. Iz bolnice su potvrdili da je muškarac njihov zaposlenik te da su ozljede koje ima zaista teške.

'Operirali smo ga, veće su ozljede na desnoj šaci. Riječ je o ozljedama tetiva i hrskavice. Slijedi oporavak', potvrdili su RTL-u iz bolnice. O svom zaposleniku imaju samo riječi hvale te se nadaju da će čim prije biti bolje te su svi ganuti njegovim herojskim potezom što je doslovno golim rukama branio dijete od pomahnitalog psa.

No sve je šokirao potez vlasnice psa koja se nakon napada jednostavno odštetala. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Vaša reakcija na temu