Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NAPAD U ZAGREBU Nasrnuo na dva Indijca, jednog je udario šakom u glavu

NAPAD U ZAGREBU Nasrnuo na dva Indijca, jednog je udario šakom u glavu

Razbio mu je naočale

U noći na nedjelju oko 2.15 u zagrebačkoj Ilici, mladić (20) je na ulici prišao skupini indijskih državljana te ih prvo napao verbalno, a potom i fizički, objavila je zagrebačka policija.

Jednog od njih, 25-godišnjaka, je udario nogom u potkoljenice, a drugog, 23-godišnjaka, je potom udario šakom u lice te mu razbio dioptrijske naočale.

Napadnuti Indijci su se potom sklonili u obližnji kafić, ali napadač ih je slijedio te ih opet verbalno napao a potom još jednom otvorenim dlanom udario u potiljak. Napadač je doveden u prostorije policije gdje je uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku, javlja Index.

Vaša reakcija na temu