Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NESREĆA U PULI Mladić se zabio u ogradu i prevrnuo na krov, preminuo u bolnici

NESREĆA U PULI Mladić se zabio u ogradu i prevrnuo na krov, preminuo u bolnici

Kriva je brzina?

Mlađi muškarac iz Pule smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja su u subotu oko 18.30 sati dogodila u Dukićevoj ulici u Puli, izvijestila je večeras istarska policija.

Prema zasad dostupnim informacijama nesreća se dogodila kada je mladi vozač osobnog automobila Renault Twingo, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor na vozilom sletio s ceste, udario u ogradu kuće te se prevrnuo na krov, piše Dnevnik.hr.

Uslijed siline udarca Puljanin je zadobio teške tjelesne ozlijede zbog čega je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je oko 20:30 sati preminuo.

Na mjestu događaja intervenirali su i vatrogasci, a nakon okončanog očevida cesta je opet otvorena za promet u 20:45 sati.

Vaša reakcija na temu