Foto: Pixabay.com Nova ljevica inicirala prikupljanje pomoći stradalima u požarima u Grčkoj

Nova ljevica inicirala prikupljanje pomoći stradalima u požarima u Grčkoj

Hvala vam na podršci. Braćo i sestre u borbi, to nam puno znači u ovim teškim trenucima. Solidarnost je oružje protiv katastrofe i očaja - piše u pismu SYRIZE

Nova ljevica inicirala je prikupljanje financijske pomoći stradalima u požarima u Grčkoj, nakon što je od vladajuće grčke stranke SYRIZE - Koalicije radikalne ljevice, dobila potrebne podatke za uplatu financijske pomoći žrtvama požara.

- Hvala vam na podršci. Braćo i sestre u borbi, to nam puno znači u ovim teškim trenucima. Solidarnost je oružje protiv katastrofe i očaja - piše u pismu SYRIZE Novoj ljevici kao odgovoru na naše izraze solidarnosti i sućuti.

U istom pismu SYRIZA obavještava da je grčka Vlada otvorila je bankovni račun kojim će upravljati posebni višestranački odbor grčkog parlamenta:

IBAN: GR 4601000230000002341195169
BANK OF GREECE
BIC/SWIFT: BNGRGRAA
KORISNIK : Ministry of Finance
NAZIV RAČUNA: Eidikos Logariasmos Pyroplikton ths 23hs kai 24hs Iouliou 2018 ('Posebni račun za pomoć žrtvama požara 23. i 24. srpnja').

Nova ljevica uplatila je svoju donaciju, te poziva svoje članove i simpatizere, građane, udruge, druge političke stranke, sindikate, domaće i međunarodne organizacije i institucije, da uplatom na poseban račun za žrtve požara, izraze svoju solidarnost sa grčkim narodom.

Nova ljevica je već pomagala u sličnim situacijama...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare