Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NOVE MJERE Danas ćemo doznati što nas čeka nakon 1. veljače

NOVE MJERE Danas ćemo doznati što nas čeka nakon 1. veljače

Velikih popuštanja najvjerojatnije neće biti

Vlada bi u podne trebala objaviti odluku o nastavku epidemioloških mjera nakon 1. veljače, a Nacionalni stožer će prvi put Saboru podnijeti izvješće o radu. 

Velikih popuštanja najvjerojatnije neće biti. Na stolu je pitanje hoće li se kafićima dopustiti izdavanje kave za van. Blago popuštanje očekuje se u fitnes centrima i rekreativnom sportu. To traži i Istarska županija, uz regionalni pristup jer ulazi u narančastu zonu prema Europskim kriterijima, javlja HRT.

U Hrvatskoj je proteklog dana zabilježeno 857 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Udio pozitivnih među testiranima je 11,9 posto. 

Vaša reakcija na temu