Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NOVI DETALJI STRAŠNOG UBOJSTVA Par u Bjelovaru bio pred brakorazvodnom parnicom?

NOVI DETALJI STRAŠNOG UBOJSTVA Par u Bjelovaru bio pred brakorazvodnom parnicom?

Očevid je još u tijeku

Bjelovar je u subotu šokirao strašan zločin koji se ujutro dogodio u obiteljskoj kući. Muškarac je ubio punicu, nožem pokušao ubiti suprugu, a zatim presudio sebi.

Prema posljednjim informacijama, ozlijeđena žena izvan je životne opasnosti. Liječnici kažu da je teško i na neki način neumjesno nagađati koliko će trajati njezino teško zdravstveno stanje. Ona se još uvijek nalazi u bolnici. Koliko će biti u bolnici, to je također neizvjesno.

Policija i Hitna odreagirali u rekordnom roku

No, ono što je dobra stvar je da se više ne nalazi na jedinici intenzivne njege. Što se tiče ove situacije, ključna je bila brzina kojom je izišla bjelovarska policija na teren zajedno s Hitnoj pomoći i oni su tu u rekordnom roku odreagirali i napravili ono što je u tom trenutku bilo ključno, a to je da žena, srećom, nije iskrvarila.

Motivi zločina se tek trebaju rasvijetliti. Ono što neslužbeno doznaje RTL je da je par bio pred brakorazvodnom parnicom. No, je li to bio okidač? Doista je teško nagađati.

Razgovarali su s mnogobrojnim susjedima, ali i prijateljima koji kažu da je doista riječ o jednoj dobroj obitelji gdje policija nikad, gotovo nikad, nije intervenirala. Doduše, bio je samo jedan slučaj prije dvadesetak godina kada je policija u toj obiteljskoj kući izišla na teren.

Muškarac sam nazvao policiju

Što se tiče očevida, očevid je još uvijek u tijeku. Forenzičari su cijelo prijepodne, ali i doslovno do prije petnaestak minuta bili ovdje na terenu i uzimali su sve moguće dokaze, a sada se čeka i dolazak službenog policijskog psa koji bi trebao pronaći čahuru.

Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, iako ustvari ovdje se neće imati koga kazneno goniti, s obzirom da je počinitelj na kraju počinio samoubojstvo. Taj smrtonosni zadnji hitac ispaljen je upravo u trenucima kada je policija zajedno s Hitnom pomoći ulazila u stan. Kako doznaje RTL, vrlo vjerojatno je počinitelj nazvao policiju nakon što je učinio zločin s obzirom da je poziv policiji upućen upravo iz te obiteljske kuće u kojoj se dogodio stravičan zločin.

Vaša reakcija na temu