Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Rijeka 2020 - EPK Obersnelovom zamjeniku zbog petokrake porazbijani prozori i ispisani uvredljivi grafiti na poliklinici

Obersnelovom zamjeniku zbog petokrake porazbijani prozori i ispisani uvredljivi grafiti na poliklinici

Gradonačelnik Rijeke tu je vijest kazao na sjednici Gradskog vijeća

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća kazao kako se zbog petokrake uz prosvjede pojavljuju i prijetnje, ponižavanja i fizički napadi te kako su sinoć na privatnoj liječničkoj poliklinici njegova zamjenika Nikole Ivaniša razbijeni prozori i ispisani uvredljivi grafiti.

- To je umjetnička instalacija i stav uglednog umjetnika Nemanje Cvijanovića prema događajima u povijesti. Posljednjih tridesetak godina se pokušava gurati pod tepih tema antifašizma i antifašističke borbe u kojima je sudjelovala i Hrvatska i zbog čega je u sadašnjim granicama - kazao je Obersnel. 

Primorsko-goranska Policijska uprava potvrdila je da je primila dojavu o vandalizmu te da provodi očevid.

Vaša reakcija na temu