Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Obustavili postupak protiv nasmrt pretučenog profesora

Obustavili postupak protiv nasmrt pretučenog profesora

Udario je redara šakom u nos

Općinski sud u Varaždinu u petak je odbacio optužni prijedlog protiv okrivljenika Nina Čengića (35) iz Varaždina jer je utvrdio da je okrivljenik preminuo 30. svibnja 2021. godine. Optužni prijedlog je podnijela PU varaždinska, jer se radilo o prekršaju iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prijavljen je jer je 21. lipnja 2020. oko 03,45 sati ispred caffe bara Mea Culpa u Varaždinu, Ivana Padovca 1, narušavao javni red i mir. Pijan (1,43 g/kg) je vikao, galamio te prilikom izlaska iz ugostiteljskog objekta kada mu je redar T. L. rekao da ne smije iznositi staklenu bocu iz objekta istoga počeo rukama naguravati. Kad mu je redar rekao da više ne može ući u ugostiteljski objekt jer je jako alkoholiziran i pravi nered, udario je redara šakom u lice u predjelu nosa.

Optužni prijedlog je odbačen iz razloga što se ne može voditi postupak protiv umrle osobe. Naime, Nino Čengić je 29. svibnja pretučen ispred udruge Kulturana i s teškim ozljedama je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, ali na žalost nije preživio batinanje za koje je optuženo četvero ljudi, jer je idućeg dana preminuo ne dolazeći svijesti, prenose 24 sata

Vaša reakcija na temu