Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osumnjičenog za organiziranje zagrebačkog prosvjeda u domu pretresalo osam policajaca koji su stigli u pet vozila?

Osumnjičenog za organiziranje zagrebačkog prosvjeda u domu pretresalo osam policajaca koji su stigli u pet vozila?

Daniel Mijatović tvrdi kako su krivo protumačili njegov Facebook status

Daniel Mijatović, jedan od redovitih sudionika u prosvjedima protiv covid mjera, na Facebooku je objavio kako su ga je u obiteljski dom došlo pretresti osmero policajaca s pet vozila. Tvrdi kako su krivo protumačili njegov status na društvenim mrežama, budući da ga terete za organiziranje zagrebačkog prosvjeda.

'Pet vozila, osam policajaca, od kojih neki možda i nisu policajci, jer nemam sva imena i brojeve znački u izvještaju, na vrata. Ulaze sa nalogom za pretres, poslani od zagrebačkog suda. 

Na temelju krivog tumačenja opisa moje objave na fejsu, dolazi se do zaključka da sam bio jedan od organizatora neprijavljenog prosvjeda u Zagrebu, 20. studenog 2021., što apsolutno nema nikakve veze sa istinom. S tim prosvjedom nisam imao nikakve veze niti sam bio na njemu, jer kao što je na slici naglašeno, bio sam onemogućen prisustvovati na istom zbog sportskih obaveza.

Na temelju te sumnje, oduzeo mi se laptop, mobitel i obavio pretres kuće. 

Zagrebački općinski sud izdaje ovakve naloge i daje ovlasti policiji da upada na temelju Facebok objava u kuće ljudima i oduzima privatnu imovinu?', poručuje.

'Svjestan sam da sam samo jedan u nizu i da neće to na meni stati.

S obzirom da su me u vrijeme ručka uznemirili i da nisam bio uopće spreman na takvo nešto, možda sam propustio pozvati se na neka prava koja imam. Sada je gotovo, mobitel preko kojega radim puno poslova jer sam u digitalnom marketingu i laptop su mi zaplijenjeni te sam onemogućen nastaviti svoje normalne dnevne aktivnosti.

Službenici su više manje bili okej, pristojni i pristupačni i nemam što zamjeriti, ali sama činjenica da se ovo događa je skandalozna', zaključuje Mijatović.


Vaša reakcija na temu